Onze diensten

Een waaier van diensten, gewijd aan perslucht

services

Van gericht advies tot een flexibele en efficiënte dienst-na-verkoop, AF Belgium verzekert u een complete dienstverlening inzake perslucht. Vanuit onze strategische vestigingen over heel het land bieden wij u een snelle en afdoende bijstand. Onze service is nooit ver weg. 

Gericht advies

Een kwalitatieve persluchtinstallatie vergt een diepgaande en gepersonaliseerde studie, zodat u tegen de beste prijs kunt genieten van alle mogelijkheden van deze veelzijdige energie. Louter componenten installeren volstaat niet. Uw toepassing vraagt een oplossing op maat die beantwoordt aan uw specifieke behoeften.  

AF Belgium analyseert uw behoeften en werkt een aangepaste oplossing op maat uit voor uw nieuwe toepassing of het optimaliseren van uw huidige installaties.  

AF Belgium kan bogen op ruim 100 jaar ervaring binnen dit vakgebied. De onderneming verzekert u steevast de beste prijs-kwaliteitverhouding, gekoppeld aan een snelle dienstverlening.

De kostprijs van een installatie blijft niet beperkt tot de aankoopprijs. Daarom zoeken onze specialisten systematisch naar de oplossing met de beste ‘total cost of ownership’.

Enkel een onderneming met vestiging in de regio kan u een dergelijke gepersonaliseerde service bieden!

Een snelle en efficiënte dienst-na-verkoop  

Onze dienst-na-verkoop verzekert een snelle tussenkomst, de klok rond, zeven dag op zeven.  

Onze zeer ervaren technici stellen alles in het werk om uw problemen snel te verhelpen, ongeacht het merk.   

We beschikken over een ruime voorraad voor een optimale beschikbaarheid aan wisselstukken voor uw persluchtinstallaties.