• slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4

AF Belgium Compressoren

 

Kijkt u uit naar een globale oplossing voor al uw behoeften inzake perslucht? Dan is AF Belgium uw partner bij uitstek. Onze specialisten bestuderen uw behoeften tot in de details en bieden u een gepersonaliseerde oplossing die naadloos aansluit op uw vraag.

Naast de componenten stellen wij u oplossingen op maat voor, waarbij kwalitatieve perslucht wordt aangeleverd tegen de beste ‘total cost of ownership’.

AF Belgium is aanwezig in alle sectoren waar perslucht vereist is. De onderneming selecteerde een gamma uitmuntende persluchtproducten om haar klantenkring de beste kwaliteit te verzekeren op het gebied van perslucht. Onze oplossingen steunen op hoog kwalitatieve componenten, met de grootste zorg geselecteerd voor elk specifiek project. Onze bijzonder doordachte benadering vormt de beste kwaliteitswaarborg  van onze maatoplossingen voor perslucht.

Op basis van haar ruim 100 jaar ervaring kan AF Belgium u adviseren en bijstaan in elke projectfase. Onze specialisten verzekeren u snel de nodige technische ondersteuning en garanderen op die manier uw aanvoer van kwalitatieve perslucht.   

Zo nemen wij het onderhoud en de herstelling van uw machinepark voor onze rekening, ongeacht het merk. Aan de hand van gepersonaliseerde onderhoudscontracten verhogen wij stelselmatig het rendement van uw installaties en waarborgen zo de laagste gebruikskost voor al uw persluchtvoorzieningen. Onze volledige dienstverlening staat in het teken van de kwaliteit van de perslucht met respect voor de veiligheidscriteria, zoals omschreven door BeSaCC.

Met AF Belgium kunt u op beide oren slapen als het om perslucht gaat. Wij verzekeren de aanvoer van kwalitatieve perslucht, zodat u kunt focussen op uw processen.